Skip to main content

SIVECO TECHNOLOGY

Cine suntem

SIVECO TECHNOLOGY (SIVTEC) este compania de software înfiinţată în 2021, în urma procesului de divizare a SIVECO Romania SA, prin desprinderea departamentului Proiecte Naționale. SIVTEC asigură dezvoltarea și integrarea de soluţii informatice dedicate mediului economic românesc, public ori privat, social ori administrativ.
Citește mai mult

Continuăm implementarea şi dezvoltarea proiectelor naţionale şi internaționale.

Adaptabilitate
Soluțiile noastre sunt foarte receptive la schimbările cauzate de contextul economic actual, cu actualizări prompte ori de câte ori se modifică legislația națională și europeană.
Proiecte internaționale
Dezvoltăm soluții complexe la nivel național în domeniile eLearning, eCustoms și eBusiness în proiectele internaționale din Turcia, Kazahstan şi Emiratele Arabe Unite.
Focus pe digitalizare
Proiectele IT implementate în România de echipa noastră au dus la creşterea eficienţei în gestionarea fondurilor europene pentru agricultura românească.
Orientați spre inovare
Din strategia noastră de business fac parte programele de cercetare-dezvoltare-inovare europene sau cu finanțare națională.
Cu fiecare zi, aducem transformarea digitală la nivel național: de la viziune la rezultate.

Proiecte și soluții SIVTEC

Proiectele noastre sprijină dezvoltarea sustenabilă a societăţii, a organizaţiilor private şi publice, contribuie la protejarea mediului, la reducerea decalajelor digitale în domenii tradiționale.
APIA
APIA
Soluţia software dezvoltată pentru Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) asigură dezvoltarea rurală prin gestionarea fondurilor de sprijin de la Uniunea Europeană şi Guvernul României către fermierii din ţara noastră.
AFIR
AFIR
Soluţia software dezvoltată pentru Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale are rolul de a asigura absorbția fondurilor europene pentru agricultorii români.
INTERVENȚII ACTIVE ÎN ATMOSFERĂ
INTERVENȚII ACTIVE ÎN ATMOSFERĂ
Este un sistem informatic care permite evaluarea impactului asupra agriculturii utilizând unități de combatere a căderilor de grindină și creștere a precipitațiilor.
MADR
MADR
Soluţia software dezvoltată de echipa SIVTEC pentru Agricultură Ecologică (AE) gestionează și organizează activitatea din domeniul agriculturii ecologice.

Aveți nevoie de o soluție informatică pentru compania dumneavoastră?

Aveți nevoie de un partener IT într-un proiect european?

Un consultant SIVTEC vă răspunde în cel mai scurt timp: office@sivtec.ro

Echipa

Gabriel Lospa

Director General

Cătălina Dobre

Director Financiar

Corina Cador

Director QA&QC&HR

Trimite un mesaj

Folosiți formularul de mai jos pentru a ne contacta
Imagine CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.